divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet amplia un 50% el nombre de parades del seu mercat setmanal

mercat_280x87_02.jpgEl mercat setmanal de Canet de Mar ampliarà a partir d’aquest dimecres el nombre de parades passant a tenir 59, enlloc de les 40 que ha tingut fins ara. També diversificarà la seva oferta de productes.

El mercat setmanal de Canet de Mar ampliarà a partir d’aquest dimecres el nombre de parades passant a tenir 59, enlloc de les 40 que ha tingut fins ara. També diversificarà la seva oferta de productes. 

Metre lineals

En metres lineals, el mercat augmentarà dels 294 anteriors als 427 actuals, un increment del 45%. D’altra banda, per poder encabir a tots els paradistes el mercat ocuparà un tram de la riera Buscarons, el carrer Josep Mora i part del passeig de la Misericòrdia.

Ampliació de l’oferta

Segons informa el consistori canetenc, l’ampliació no només està relacionada amb el nombre de parades i la superfície, també s’oferiran nous productes. A partir d’aquest dimecres, el mercat setmanal oferirà, entre d’altres productes, bijuteria, sabates, confecció de talles grans, productes típics i confitures, retrats en roba, articles per animals de companyia, gorres i cistells, herbes, caramels i espècies, productes ecològics d´horta, bacallà, olives i embotit.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris