dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet bonificarà als ciutadans que utilitzin la deixalleria municipal

deixalleria_canet_280x180.jpgLes famílies de Canet de Mar que facin servir durant aquest any un mínim de 12 vegades la deixalleria municipal, podran obtenir un 5% de bonificació de la taxa domiciliària de recollida de residus de l’any 2010.

Les famílies de Canet de Mar que facin servir durant aquest any un mínim de 12 vegades la deixalleria municipal, podran obtenir un 5% de bonificació de la taxa domiciliària de recollida de residus de l’any 2010.

Tràmits

Per optar a la bonificació, les persones que utilitzin el servei de deixalleria hauran de demanar l’albarà d’entrada corresponent cada cop que hi vagin. Finalment, durant la primera quinzena del 2010, s’hauran de dur tots els albarans recollits a l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, i fer la sol·licitud de bonificació. D’altra banda, segons informa el consistori canetenc, no es contabilitzaran les entrades dels residus de les fraccions que es recullen a través del porta a porta i només es concedirà una bonificació per unitat familiar i habitatge.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris