divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet comença les obres de la riera Gavarra

ajuntament_de_canet_280x87_03.jpgEl proper dilluns, 2 de març, s’inicien les obres d’urbanització de la riera Gavarra de Canet de Mar amb una durada prevista de 10 mesos.

El proper dilluns, 2 de març, s’inicien les obres d’urbanització de la riera Gavarra de Canet de Mar amb una durada prevista de 10 mesos.

Riera Gavarra

En tractar-se d’una via molt important, tant per als vehicles com per a les persones, les actuacions s’estructuraran en diversos trams per tal d’afectar el mínim possible a la ciutadania. En aquest sentit, el consistori garantirà en tot moment el pas dels vianants per la riera i, també, l’accés a totes les cases i comerços. A més, es facilitarà als vehicles mèdics l’accés al Centre d’Assistència Primària (CAP) i, també, l’accés a l’aparcament públic.

Fases

Els treballs tindran tres fases que duraran entre tres o quatre mesos cadascuna. La primera fase actuarà a la zona compresa entre la Ronda Sant Elm amb el carrer Barcelona; la segona al carrer Barcelona amb l’aparcament públic; i la tercera des de la plaça de la Llenya fins al CAP. Paral·lelament, el trànsit de vehicles es tallarà en els trams afectats en cada fase, motiu per al qual la policia local hi establirà itineraris alternatius.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris