dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet obre les matrícules de la Universitat per a majors de 50 anys

vil.la_flora_canet_280x87.jpgL’any 2008, Canet va iniciar un nou projecte dirigit a les persones més grans de 50 anys per oferir "coneixements i habilitats per adaptar-se als canvis socials". L’edició d’enguany té obertes les matrícules fins el proper 15 d’octubre.

vil.la_flora_canet_.jpgL’any 2008, Canet va iniciar un nou projecte dirigit a les persones més grans de 50 anys per oferir "coneixements i habilitats per adaptar-se als canvis socials". L’edició d’enguany té obertes les matrícules fins el proper 15 d’octubre.

Sense títol previ

Segons fonts del consistori, per matricular-se en la Universitat per a la Gent Gran (UGG) no cal titulació prèvia, no es fan exàmens, "només es necessiten tres hores lliures a la setmana i tenir inquietud cultural, ganes d’aprendre i molta il·lusió". També afegeixen que aquest projecte pretén "promoure un millor coneixement de l’entorn a aquest col·lectiu".

Dos cursos

Els estudis s’estructuren en 2 cursos que s’engloben sota el programa ‘Continuar Aprenent’  de la UNED i s’imparteixen en 3 trimestres, amb un total de 84 hores lectives per curs. El primer trimestre es farà del 19 d’octubre de 2009 al 25 de gener de 2010, el segon de l’1 de febrer al 29 de maig de 2010 i el tercer del 3 de maig al 10 de juny de 2010. En els dos primers trimestres es faran dues assignatures lectives per període, i el tercer trimestre acollirà un taller més pràctic.

Horaris i preus

Els preus de la matrícula oscil·len entre els 20 euros per assignatura durant els dos primers trimestres i els 24 euros del taller en el tercer trimestre. Les matriculacions es poden fer fins el proper 15 d’octubre al Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora de Canet(UNED), de 5 de la tarda a 8 del vespre.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris