divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet prepara la festa a l’esplanada de la Creu però no vol acampades nocturnes

ajuntament_de_canet_280x87.jpgL’Ajuntament de Canet de Mar organitza el proper 1 de maig, diada de la Creu Pedracastell, la festa popular que es fa anualment a l’esplanada de la Creu. El consistori ha puntualitzat que no organitza cap acampada nocturna.

L’Ajuntament de Canet de Mar organitza el proper 1 de maig, diada de la Creu Pedracastell, la festa popular que es fa anualment a l’esplanada de la Creu. El consistori ha puntualitzat que no organitza cap acampada nocturna.

Recomanació

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana "s’ha volgut deixar ben clar aquest fet, i recomanar a les famílies que els nois i les noies menors d’edat no vagin a acampar a la Creu".

Sense vigilància nocturna

En aquest sentit, fonts municipals han informat que "la nit del 30 d’abril a l’1 de maig no hi haurà en aquest indret vigilància ni per part de la Policia Local, ni pel cos de voluntaris de Protecció Civil, ni per Creu Roja". Segons aquesta mateixa font "La responsabilitat dels menors d’edat que hi puguin pujar és dels seus pares o tutors legals".

Programa

D’altra banda, l’Ajuntament, a través de l’Àrea de Festes, ha editat un programa amb el detall dels actes de la festa del proper 1 de maig. Durant l’Aplec de Pedracastell, a les 12 del migdia, hi haurà una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Mataró.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris