dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet realitza controls de velocitat de vehicles al municipi

velocitat_280x87.jpgLa Policia Local de Canet ha iniciat aquesta setmana la realització de controls de velocitat a les vies més transitades. Aquest controls s’allargaran fins el proper 26 de juliol.

La Policia Local de Canet ha iniciat aquesta setmana la realització de controls de velocitat a les vies més transitades. Aquest controls s’allargaran fins el proper 26 de juliol.

Situacions

Concretament, els controls estaran situats a la carretera N-II, la via Cannetum, les rondes i riera Gavarra.

Sancions

D’altra banda, el cos policial canetenc ha recordat que les sancions oscil·len entre 91 i 600 euros, depenent si la infracció és greu o molt greu. Aquestes infraccions poden incloure la suspensió administrativa del permís de conduir d’entre 1 a 3 mesos, i la pèrdua de fins a 6 punts.

Limitacions

La limitació de velocitat correspon a 60 quilòmetres per hora a les vies urbanes i 80 quilòmetres per hora a les vies interurbanes. Segons la normativa, la superació d’aquests límits pot ser castigada amb penes de presó de entre tres a sis mesos o entre  sis a dotze mesos treballs en benefici de la comunitat, i, en qualsevol cas, a la privació del dret a conduir vehicles a motor i ciclomotors per un temps entre un i quatre anys.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris