dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet reviu més d’un segle de modernisme a la II Fira Mercat Modernista

modernisme_a_canet_280x87.jpgLa II Fira Mercat Modernista de Canet de Mar s’inaugurarà aquest divendres, 11 de setembre, a partir de les 5 de la tarda, amb les tradicionals parades i nombroses activitats relacionades amb el món modernista. Els actes es perllongaran fins el proper diumenge, 13 de setembre.

vestits_epoca_modernista_canet.jpgLa II Fira Mercat Modernista de Canet de Mar s’inaugurarà aquest divendres, 11 de setembre, a partir de les 5 de la tarda, amb les tradicionals parades i nombroses activitats relacionades amb el món modernista. Els actes es perllongaran fins el proper diumenge, 13 de setembre.

Activitats

Després de la inauguració, entre les diverses activitats que reviuran el modernisme canetenc de fa més d’un segle, les persones interessades podran vestir d’època, gaudir d’un Forfait cap de setmana i restaurants amb àpat modernista, recórrer rutes modernistes, assistir a exposicions i a la presentació d’un llibre sobre el Modernisme al Maresme, i participar a la resta d’activitats programades per al proper dissabte i diumenge.

per Redacció | Foto: Aj.Canet

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris