divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Celebren la 42a Exposició i Concurs de Roses de Catalunya

roses_280x87.jpgEl claustre de l’Escola Pia de Calella ha acollit aquest cap de setmana la 42a edició de l’Exposició i Concurs de Roses de Catalunya.

El claustre de l’Escola Pia de Calella ha acollit aquest cap de setmana la 42a edició de l’Exposició i Concurs de Roses de Catalunya.

Activitats complementàries

L’edició d’enguany ha comptat amb la novetat d’aplegar en el primer claustre de l’escola l’exposició de Roses i bonsais, i en el segon claustre activitats complementàries a l’entorn del medi natural, entre d’altres, una observació astronòmica, exposició de pintura paisatgista, una mostra fotogràfica sobre la Natura, rutes a través del medi, informació sobre el reciclatge i energies alternatives.

concurs_roses_2009_foto_lluis_miracle_800x600.jpgVeredicte

El Jurat, composat per mestres jardiners, roseristes, enginyers agrònoms i membres de la Junta Rectora del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya va donar el següent veredicte; Varietats: 1.- Berta Nualart, 2.- Chelo Morago, 3.- Càmping Botànic Bonavista, 4.- Daniel Terentiev,5.- Leonor Ibarra i 6.- David Sabater. Millor rosa: 1.- "Barcarole" d’Hèctor Nualart, 2.- "Violon d’imgrés" de Berta Nualart i 3.- "Nit blava" d’Antònia Verdalet. Miniatures: 1.- Rosa M. Coll. Calella 2000: 1.- Hèctor Nualart. Més perfumada: 1.- "Via Romana" de Berta Nualart. Rosa antiga: 1.- Teresa Vidal. Amateur juvenil: 1.- Pau Feliu, 2.- MªRosa Pujal i 3.- Laura Pujal.

per Redacció | Foto: Lluís Miracle | Vídeo: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris