divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Celebren una jornada de treball a Malgrat de Mar sobre el medi natural

policia_local_280x87_02.jpgPolicies Locals de l’Alt Maresme i agents rurals celebraran aquest dimecres 18 de març, a les dependències de la Policia Local de Malgrat de Mar, una jornada de treball sobre el medi natural.

Policies Locals de l’Alt Maresme i agents rurals celebraran aquest dimecres 18 de març, a les dependències de la Policia Local de Malgrat de Mar, una jornada de treball sobre el medi natural.

Coordinació

Les Policies Locals de Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar i Sant Cebrià de Vallalta; conjuntament amb l’Àrea Bàsica del Maresme del Cos d’Agents Rurals del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, organitzen aquesta jornada que servirà per coordinar actuacions en matèria de protecció del medi natural.

Intercanvi d’experiències

Aquesta trobada pretén ser un espai d’intercanvi d’experiències per dotar i reforçar les pautes d’actuació conjunta i coordinada en la vigilància del medi natural i la detecció de les conductes que atempten contra el medi ambient.

Normativa

La jornada de treball està dirigida a agents de les policies locals que intervenen en la vigilància del medi ambient. Paral·lelament, es farà un repàs de la normativa que regula les activitats que poden afectar negativament al medi. Específicament es tractaran aquelles problemàtiques de l’àmbit d’actuació de cadascuna de les policies locals que participen a la jornada.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris