dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cicle de conferències de tres clàssics universals de la música, a Mataró

cicle_conferencies_280x87.jpgL’Associació "3 piques" ha organitzat el I cicle de conferències de música, a Mataró, dedicat a tres clàssics universals de la història de la música: Vivaldi, Haendel i Txaikovski.

L’Associació "3 piques" ha organitzat el I cicle de conferències de música, a Mataró, dedicat a tres clàssics universals de la història de la música: Vivaldi, Haendel i Txaikovski.

Conferència

Les conferències, que se celebraran a les 8 del vespre tres dimarts consecutius, seran a càrrec de Maria Teresa Julià, concertista i especialista en la recerca de la música antiga. Les xerrades es faran a l’Aula magna de l’Acadèmia Triangle (Sant Josep Oriol, 21 de Mataró), amb entrada lliure.

3 de febrer, Vidaldi

Venècia i Vivaldi és un lligam indissoluble entre el músic innovador i la ciutat de la festa, del color i del carnaval.

10 de febrer, Haendel

Haendel representa l’expressió de la música barroca del s. XVIII i la seva creativitat "exhuberant" sintetitza tots els estils musicals de l’època.

17 de febrer, Txaikovski

Txaikovski exhibeix el seu gran lirisme i admirable inspiració, alhora que revela un gran nombre de preocupacions i angoixes.

Maria Teresa Julià

Ha fet la carrera de piano i compta amb el títol de Professora Superior de Música en l’especialitat de clavicèmbal del Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. També ha participat en molts "stages" internacionals de música, ha assistit a "Master Classes" amb reconeguts professors de música antiga, i ha col·laborat amb diversos solistes i grups de cambra especialitzats en la música dels segles XVI, XVII i XVIII, participant en diverses edicions de la Setmana de Música Antiga de Mataró.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris