dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU considera que la jutge ha comès un “error en l’apreciació dels fets” sobre la consulta arenyenca

judici_280x87_03.jpgEl diputat de CiU al Parlament de Catalunya, Lluís M. Corominas, ha dit que no comparteix el contingut de la resolució judicial que suspèn l’executivitat de l’acord de l’Ajuntament d’Arenys de Munt.

El diputat de CiU al Parlament de Catalunya, Lluís M. Corominas, ha dit que no comparteix el contingut de la resolució judicial que suspèn l’executivitat de l’acord de l’Ajuntament d’Arenys de Munt.

Autorització municipal

Per Corominas, "la jutge ha comès un error en l’apreciació dels fets" ja que "l’únic que va fer el Ple d’Arenys de Munt és autoritzar l’ús de la Sala Municipal per la recollida de signatures i la consulta popular", ha dit. Per tant, "la consulta no la convoca l’Ajuntament, ni l’autoritza, i l’únic que es podria entendre suspès de la resolució judicial és l’autorització a l’entitat privada d’utilitzar aquesta sala municipal; un fet que tampoc tindria sentit", puntualitza.

Citació

Finalment, el diputat de CiU creu que "l’error es produeix perquè l’Advocacia de l’Estat dóna per fet que és l’Ajuntament qui convoca la consulta" i espera "que en la citació de les dues parts, que ha fet la jutge pels propers dies, s’esmeni i la consulta pugui tirar endavant ja que no hi ha cap argument jurídic que ho impedeixi".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris