dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU considera una “barbaritat” la construcció d’un nou carril a la Riera d’Arenys de Mar

riera_arenys_280x87.jpgL’asfaltatge del tram final de la Riera d’Arenys de Mar, entre la carretera N-II i el Rial de Sa Clavella, per incloure un nou carril de circulació, és segons CiU una "barbaritat".

riera_arenys_800x600.jpgL’asfaltatge del tram final de la Riera d’Arenys de Mar, entre la carretera N-II i el Rial de Sa Clavella, per incloure un nou carril de circulació, és segons CiU una "barbaritat".

Actuació

El consistori arenyenc va iniciar la setmana passada aquestes obres amb l’objectiu d’agilitar el trànsit a la Riera. Segons l’Ajuntament, afegint aquest carril d’espera al sentit de pujada per als vehicles que es volen incorporar al rial de Sa Clavella, "s’evitaran les habituals retencions que es produïen en aquest punt".

Crítiques

Per la seva banda, el portaveu del grup municipal de CiU, Benet Maimí, demana que s’aturi aquesta actuació doncs considera que "imposar un nou carril de circulació converteix el tram final de la Riera en una via ràpida i perillosa" que transforma l’avinguda urbana en una "autopista, una via ràpida que torna a ressuscitar l’antiga B-511", assegura el regidor nacionalista, que ha estat molt crític amb l’equip de Govern tripartit (PSC,ERC i ICV). Per Maimí es tracta d’una "sortida d’emergència" per forçar el trànsit de la N-II, que es torna a col·lapsar "gràcies a la construcció d’una rotonda rere una altra, a pocs metres de distància".

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris