dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU d’Arenys de Munt condemna “enèrgicament” les pintades a la seu del PSC

pintada_psc_arenys_de_munt_280x87.jpgEl Grup Municipal de CIU a l’Ajuntament d’Arenys de Munt ha condemnat "enèrgicament" les pintades aparegudes a la seu del PSC. També, en relació a la consulta del 13 de setembre, ha manifestat que "no es pot privar a la gent del dret d’opinar i del dret a decidir".

pintades_seu_psc.jpgEl Grup Municipal de CIU a l’Ajuntament d’Arenys de Munt ha condemnat "enèrgicament" les pintades aparegudes a la seu del PSC. També, en relació a la consulta del 13 de setembre, ha manifestat que "no es pot privar a la gent del dret d’opinar i del dret a decidir".

Pintades

EL Grup Municipal de CIU ha condemnat "enèrgicament" les pintades que va patir el local del PSC a Arenys de Munt. Per a CiU, "la llibertat que reclamem per la consulta també hi és per discrepar-ne"; i afegeixen que "actes com aquest, no han de tenir cabuda en una societat democràtica". En aquest sentit, el grup nacionalista ha expressat el seu suport al PSC d’Arenys de Munt i als seus companys del grup municipal del PSC a l’Ajuntament del municipi.

La consulta

També, el portaveu de CiU a l’ajuntament d’Arenys de Munt, Alfons Molons, ha manifestat que davant una consulta organitzada per una entitat "no té cap sentit que els poders de l’Estat vulguin suspendre l’acord del ple de deixar instal·lacions municipals". Segons Molons, el reglament de participació del consistori arenyenc preveu facilitar, en la mesura del possible, equipaments, infraestructures i espais a les associacions; i "això és el que s’ha fet amb el tema de la consulta des de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, tal i com l’acord de ple deia". Per al portaveu nacionalista, "interferir en aquesta competència municipal des del poder judicial no és una bona notícia per la democràcia i per aconseguir la implicació dels ciutadans", ha conclòs.

Notícies relacionades: Apareixen unes pintades amenaçadores a la seu socialista d’Arenys de Munt

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris