diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU d’Arenys vol que s’aturi el projecte de passeig a la platja del Cavaió que no preveu aparcaments

suport_arenys_de_munt_280x87.jpgEl grup municipal de CiU d’Arenys de Mar ha demanat a l’alcalde, Ramon Viñas (PSC), que aturi totes les tramitacions del projecte de passeig a la platja del Cavaió per evitar, segons manifesten, "un greu perjudici al teixit econòmic i turístic de la costa arenyenca".

El grup municipal de CiU d’Arenys de Mar ha demanat a l’alcalde, Ramon Viñas (PSC), que aturi totes les tramitacions del projecte de passeig a la platja del Cavaió per evitar, segons manifesten, "un greu perjudici al teixit econòmic i turístic de la costa arenyenca".

Renegociació

En aquest sentit, els convergents s’han posat "a disposició" de l’alcalde per renegociar amb el Departament de Política Territorial i Obres Públiques i amb el govern espanyol, un nou projecte del passeig que "afavoreixi els interessos del municipi", apunten.

Aparcaments

El portaveu de CiU a l’ajuntament, Benet Maimí, ha manifestat que el fet que la planificació prevista no incorpori la ubicació d’aparcaments per a vehicles a la única platja amb bandera blava del municipi, "va en detriment del Cavaió com a element potenciador del turisme". En paraules de Maimí, l’activitat econòmica a la zona, entre les que hi ha guinguetes i restaurants, "es veuran greument afectats si els seus clients no hi poden arribar-hi en cotxe, com fins ara", afegeix.

Continuïtat

CiU considera que cal regular i ordenar la zona de la platja donant continuïtat al passeig marítim de Canet, "però imposant la coherència i el sentit comú, aplicant mesures que evitin situacions caòtiques com les que es produeixen en temporada d’estiu. Però, alhora, "rebutjant les mesures restrictives que impedeixin als arenyencs gaudir d’una de les millors platges del territori, a la que cal arribar-hi amb vehicle ja que es troba a 1,5 quilòmetres del nucli urbà", informen. Per això, segons els convergents, "és vital incorporar al projecte diverses zones d’aparcaments al llarg del traçat".

Signatures

CiU ha demanat al tripartit municipal (PSC, ERC i ICV) "que no tingui pressa, que aturi totes les tramitacions i que procedeixi a renegociar un nou projecte" i ha avançat que si es pren aquesta decisió, els sis regidors de CiU hi donaran suport. La petició convergent respon a les darreres informacions aparegudes en aquest sentit i tenint en compte, diuen, "la mobilització dels sectors afectats amb la recollida de 3.500 signatures demanant llocs per aparcar al Cavaió". Segons Benet Maimí, "ara per ara, el projecte en tramitació no fa cap favor a Arenys de Mar", conclou.

per Redacció | Foto: Google Maps

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris