dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU de Calella acusa al govern municipal de “sectarisme polític”

ajuntament_de_calella_280x87_02.jpgEl Grup Municipal de CiU a Calella ha manifestat en un comunicat el seu malestar pel que consideren un tracte "partidista" de l’equip de govern (PSC-ERC). Per la seva banda, l’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé (PSC), ha negat aquestes acusacions.

ajuntament_de_calella_600x800.jpgEl Grup Municipal de CiU a Calella ha manifestat en un comunicat el seu malestar pel que consideren un tracte "partidista" de l’equip de govern (PSC-ERC). Per la seva banda, l’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé (PSC), ha negat aquestes acusacions.

Oposició

Per als membres de CiU, "el govern municipal obvia voluntàriament el tracte institucional que es mereix el primer grup municipal, encara que estigui a l’oposició", afegeixen.

La Fira

Segons Convergència i Unió, hi ha dues constatacions recents. La primera és que en el contingut de la Nota de Premsa emesa per l’Ajuntament fent una valoració de la Fira, no es fa referència a les visites que varen fer el Secretari General Adjunt de CDC, Felip Puig, i Àngel Colom, "i en canvi sí que mencionen la visita de la Diputada Anna Simó (ERC)", apunten.

El balcó

El segon episodi al que es refereixen els membres de CiU és que, segons asseguren, la seva Cap de Llista, Montserrat Candini, ha estat "marginada" en els actes que tenen lloc al propi consistori, passant "a un dels balcons secundaris, tot i ser la Cap de l’Oposició i Cap de la llista més votada, deixant a part la seva condició de Senadora", afegeixen.

Acusacions

En acabar, CiU de Calella defineix aquests gestos com "sectarisme polític o mala fe evident", acusant al govern municipal "d’inseguretat i debilitat" i que "dóna una imatge gens bona del que Institucionalment és i representa Calella, en el seu conjunt", conclouen.

Defensa

Per la seva banda, l’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé (PSC), ha declarat a Ràdio Calella que mai s’ha caracteritzat per cap sectarisme vers a cap partit. També ha afegit que valora "molt positivament" que els grups de l’oposició duguin líders dels seus partits a esdeveniments calellencs i ha afegit que "si alguna cosa s’ha fet malament", per part del govern municipal, "s’ha de corregir", ha conclòs.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris