dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU de Calella proposa bonificar als comerços i establiments afectats per obres de llarga durada

riera_capaspre_obres_280x87.jpgEl grup municipal de Convergència i Unió de Calella presentarà una moció en el proper ple de dijous per tal de reduir els impostos municipals als comerços i establiments afectats per obres de llarga durada.

El grup municipal de Convergència i Unió de Calella presentarà una moció en el proper ple de dijous per tal de reduir els impostos municipals als comerços i establiments afectats per obres de llarga durada.

Locals afectats

Més concretament, es tractaria dels locals que pateixen les actuals obres de la Riera de Capaspre i dels carrers Esglèsia i Jovara, en cas que aquestes actuacions es perllonguin més de tres mesos.

Reduir l’impacte

Segons els nacionalistes, amb aquesta mida es vol reduir l’impacte negatiu en el teixit econòmic de la ciutat que suposen les obres públiques que impedeixen l’accés a comerços i a establiments per llargs períodes de temps. Per a CiU, les limitacions de circulació a carrers i voreres, tant de vianants com de vehicles comercials, signifiquen un perjudici econòmic que afecta al conjunt d’una economia local basada en el sector dels serveis.

Bonificacions

Les bonificacions proposades es farien en el període impositiu en el qual tenen lloc les obres, i afectarien les ordenances reguladores de la recollida d’escombraries comercials, l’ocupació amb taules i cadires, i l’entrada de vehicles a través de les voreres. La reducció impositiva, depenent del concepte, es situaria entre el 75% i el 100%.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris