dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU de Malgrat reclama a l’equip de govern consens per a demanar les subvencions del FEIL

ajuntament_de_malgrat_280x87.jpgEl grup municipal de CiU de Malgrat de Mar ha demanat formalment a l’equip de govern (PSC i PP) consensuar conjuntament les obres que es finançaran al municipi mitjançant la propera edició del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

ajuntament_malgrat_de_mar_800x600.jpgEl grup municipal de CiU de Malgrat de Mar ha demanat formalment a l’equip de govern (PSC i PP) consensuar conjuntament les obres que es finançaran al municipi mitjançant la propera edició del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

Acció conjunta

Convergència i Unió de Malgrat, a l’oposició de l’Ajuntament, vol que a través d’una acció conjunta i consensuada amb tots els grups municipals es fixin les prioritats del municipi que quedaran reflectides en la petició de les subvencions del fons per part del consistori malgratenc. Segons CiU, l’objectiu d’aquesta proposta és elaborar una llista de projectes "degudament prioritzada i consensuada, amb una aproximació del cost d’execució de cadascun d’ells", afegeixen.

Projectes urgents

En concret, la federació nacionalista ha demanat que en un termini de 10 dies, tots els grups amb representació municipal siguin convocats a una reunió per posar en comú "els projectes més urgents que el poble necessita i que no siguin possibles de realitzar, de forma immediata, amb finançament municipal". A més, CiU també vol que s’obri un termini pels Consells Municipals, que estan actualment en funcionament, "perquè puguin presentar aquelles propostes que considerin prioritàries". La propera edició del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) 2010 podria estar dotat amb 5.000 milions d’euros i es concentraria en projectes de sostenibilitat ambiental, tecnològics i d’atenció social a persones dependents o amb discapacitat.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris