divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU de Malgrat vol obrir una consulta popular sobre l’ARE

malgrat_de_mar_280x87.jpgEl grup municipal de CiU de Malgrat de Mar presentarà al proper Ple una moció que demanarà la convocatòria d’una consulta popular sobre l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) prevista al municipi.

El grup municipal de CiU de Malgrat de Mar presentarà al proper Ple una moció que demanarà la convocatòria d’una consulta popular sobre l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) prevista al municipi.

Vinculant

Segons els convergents, aquest procés de participació ciutadana hauria de decidir si l’ARE hauria de tirar – o no – endavant. També demanen que el resultat sigui vinculant i que alhora "serveixi per facilitar el procés de participació ciutadana que exigeix tot projecte urbanístic", afegeixen.

Informació

En aquest sentit, Convergència i Unió instarà al govern municipal de Malgrat a iniciar una campanya informativa entre la ciutadania per explicar el projecte urbanístic en la seva totalitat, i alhora, que informi i faci publicitat de la celebració d’un consulta popular que, segons CiU, hauria de decidir el futur del projecte urbanístic.

Alternatives

A la mateixa Moció, el grup municipal de CIU farà constar que "hi ha altres solucions per convertir habitatge actualment buit en habitatge social", asseguren, i com exemple esmenta l’anunci de compra d’estocs d’habitatges als promotors que ha fet recentment la mateixa Generalitat.

per Redacció | Ramon Texidó / Foto: viquipèdia

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris