divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU de Mataró denuncia que les cartes de Correus tarden més de dues setmanes en arribar

correus_280x87_02.jpgConvergència i Unió de Mataró demanarà a l’alcalde que reclami millores en el servei de l’Oficina de Correus de la ciutat.

Convergència i Unió de Mataró demanarà a l’alcalde que reclami millores en el servei de l’Oficina de Correus de la ciutat.

Queixes

Segons CiU, en els darrers mesos, associacions i empreses de la ciutat s’han queixat perquè les seves trameses de correspondència, amb destí a Mataró mateix, triguen més de dues setmanes en arribar als seus destinataris. Segons informen alguns dels afectats, quan es queixen pels retards a l’Oficina de Correus de la ciutat aquesta els informa que tenen ordres que totes les remeses s’enviïn a una oficina de Sant Cugat Vallès, i des d’allà les distribueixen per poblacions i les que són de Mataró tornen a ser enviades a la mateixa oficina de la qual van sortir. Per a CiU, aquesta organització del servei, que pot venir donada pel funcionament intern i mecanització del servei, "no és raó perquè les cartes tardin més de quinze dies en arribar al destinatari".

Ple

Per aquest motiu, el Grup Municipal de Convergència i Unió demanarà en el proper Ple Municipal què l’alcalde de la ciutat s’adreci als responsables del Servei de Correus perquè, sigui quin sigui el funcionament intern d’aquest organisme, "els ciutadans de Mataró tinguin el servei que es mereixen", conclouen.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris