divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU de Mataró vol que la ciutadania pugui informar d’actes incívics via SMS

mobils_280x87_05.jpgConvergència i Unió de Mataró vol que el municipi posi en funcionament un nou servei d’atenció perquè la ciutadania pugui informar d’actes incívics mitjançant missatges de mòbil (SMS).

mobils_800x600.jpgConvergència i Unió de Mataró vol que el municipi posi en funcionament un nou servei d’atenció perquè la ciutadania pugui informar d’actes incívics mitjançant missatges de mòbil (SMS).

Convivència

Aquesta mesura ja s’ha implantat a altres ciutats com Badalona i, segons els convergents, "permet oferir més possibilitats als ciutadans per informar la Policia Local, de forma àgil i directa, sobre qualsevol incidència relacionada amb el civisme i la convivència". Es tracta d’una mesura pionera a tot l’Estat i els responsables creuen que, gràcies al grau de confidencialitat que dóna aquest servei, els veïns denunciaran més.

Seguiment

També, el número de mòbil del denunciant queda registrat per a fer un posterior seguiment i valoració de la denúncia. El cost del missatge és de 30 cèntims i segons CiU "la implantació d’aquesta mesura només tindrà un cost d’uns 600 euros, quantitat que s’espera cobrir amb el cost dels missatges rebuts". CiU de Mataró iniciarà els tràmits corresponents a fi que en pocs mesos es pugui posar en marxa aquest nou servei al municipi. D’altra banda, en el cas de Badalona, la major part dels SMS han servit a la Policia Local per estar al cas de molèsties ocasionades per consum d’alcohol, gossos i música massa alta.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris