dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU demana explicacions a Foment pel retard en les reformes de 18 estacions de Rodalies del Maresme

estacio_de_pineda_280x87.jpgLa portaveu adjunta de CiU al Senat, Montserrat Candini, ha registrat dues preguntes dirigides al Govern perquè "doni explicacions" sobre l’estat de les obres de reforma en 18 estacions de la xarxa de Rodalies del Maresme.

estacio_renfe_malgrat_de_mar_800x600_02.jpgLa portaveu adjunta de CiU al Senat, Montserrat Candini, ha registrat dues preguntes dirigides al Govern perquè "doni explicacions" sobre l’estat de les obres de reforma en 18 estacions de la xarxa de Rodalies del Maresme.

Des de desembre

Segons la senadora, "aquests treballs estaven previstos des del passat 17 de desembre i comprenien inversions en projectes de reforma integral, adequació d’andanes i accessos".

Estacions

Concretament, CiU ha manifestat que hi ha retard en alguns dels treballs a les estacions de Montgat, Montgat Nord, El Masnou, Ocata, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Cabrera de Mar-Vilassar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar i Tordera.

Dues preguntes

En aquest sentit, Candini ha registrat dues preguntes, dirigides al Govern, on demana els conceptes (manteniment, accessibilitat, passos a nivell) per als quals està previst invertir en aquestes estacions i, també, "el grau d’execució de les millores per municipi i obra realitzada des de l’anunci" de la inversió.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris