dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU demanarà a Foment que faci efectiu el traspàs de la N-II i un vial alternatiu al Maresme

carretera_n-ii_calella_280x87.jpgLa portaveu adjunta de CiU al Senat, Montserrat Candini, demanarà al ministre de Foment, José Blanco, que faci efectius el traspàs de la N-II al seu pas pel Maresme i la construcció d’una via alternativa.

La portaveu adjunta de CiU al Senat, Montserrat Candini, demanarà al ministre de Foment, José Blanco, que faci efectius el traspàs de la N-II al seu pas pel Maresme i la construcció d’una via alternativa.

Pregunta

Candini formularà una pregunta al respecte el proper dimarts, 23 de juny, durant la sessió de control del Senat al Govern. Segons la senadora calellenca, "ja que Blanco s’ha presentat com el ministre que vol resoldre els temes anquilosats, el que volem des de CiU es que presenti un compromís amb un calendari d’actuacions", ha dit.

Traspàs i vial

Concretament, Ciu demanarà al Ministre de Foment que faci efectiu el traspàs de la N-II al seu pas pel Maresme, i la construcció d’una via alternativa, "en compliment del protocol de col·laboració signat entre el Ministeri i la Generalitat de Catalunya". Aquest acord va ser subscrit el 24 d’abril de 2008 entre el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i la llavors ministra de Foment, Magdalena Álvarez.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris