dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU exigeix al conseller Huguet una actuació decidida en favor del sector turístic

platja_280x87_11.jpgBenet Maimí, diputat maresmenc de CiU, ha retret al Conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, que el seu Govern "no recolzi el sector del turisme, no els atorguen fons ni ajuts suficients i la seva política de promoció és lenta i inexistent".

platja_calella_800x600.jpgBenet Maimí, diputat maresmenc de CiU, ha retret al Conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, que el seu Govern "no recolzi el sector del turisme, no els atorguen fons ni ajuts suficients i la seva política de promoció és lenta i inexistent".

Sector turístic

En opinió de Maimí, tot i que el Turisme és "un sector prioritari" perquè representa el 12% del PIB de Catalunya i genera al voltant de 350.000 llocs de treball, el tripartit "no pensa en el sector".

Economia catalana

Benet Maimí ha reclamat al conseller una reflexió sobre el que considera "l’erràtica política en Turisme", i també diu que "hores d’ara encara no hi ha cap anunci de televisió que promocioni el nostre turisme". El diputat de Ciu cita diversos exemples per corroborar el que considera una "mala gestió" i afegeix que "la crisi que afecta al sector turístic des del mes de gener ja suma una caiguda del 13%, i les previsions en altres reserves ho accentuen", assegura. Per aquests motius, Maimí ha exigit a la Conselleria "una actuació decidida en favor d’un sector clau de l’economia catalana".

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris