dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU preguntarà al Govern central sobre la repercussió de l’augment de l’IVA en el sector turístic

turistes_platja_calella_280x87.jpgLa portaveu adjunta de CiU al Senat, Montserrat Candini, preguntarà dimarts al Govern, durant la sessió de control a l’Executiu, sobre la repercussió de l’augment de l’IVA en el sector turístic.

joves_a_la_platja_de_calella_800x600_2009_.jpgLa portaveu adjunta de CiU al Senat, Montserrat Candini, preguntarà dimarts al Govern, durant la sessió de control a l’Executiu, sobre la repercussió de l’augment de l’IVA en el sector turístic.

Pregunta

En aquest sentit, la senadora calellenca ha subratllat que vol saber "com la decisió del Govern pot afectar una àrea econòmica fonamental". En concret, la pregunta de Candini diu textualment: "Com pensa el Govern que afectarà al sector turisme l’augment de l’IVA?".

Preocupació del sector

Fa poques setmanes la Confederació Espanyola d’Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT), presidida per Joan Molas, va traslladar a les principals formacions polítiques la seva preocupació davant una eventual pujada d’IVA en l’allotjament i la restauració. Molas considera que un increment d’impostos afectaria negativament a la competitivitat del sector en relació amb altres destinacions turístiques del nostre entorn, on s’apliquen taxes reduïdes.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris