dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU preguntarà al proper Ple què costarà l’arribada de El Corte Inglés a Mataró

can_fabregas_280x87_04.jpgEl grup municipal de CIU de Mataró ha avançat que durant el proper Ple de demà dijous, 11 de juny, formularà una bateria de preguntes en relació a l’arribada de El Corte Inglés.

can_fabregas__.jpgEl grup municipal de CIU de Mataró ha avançat que durant el proper Ple de demà dijous, 11 de juny, formularà una bateria de preguntes en relació a l’arribada de El Corte Inglés.

Preu pagat

Segons el President de CiU de Mataró, Joan Mora, "el preu que pagarà El Corte Inglés està per sota del que val realment". Mora va fer aquestes declaracions referint-se al preu de la parcel·la on es preveu construir el centre comercial, en la zona que actualment ocupa l’antiga fàbrica de Can Fàbregas, i ha recordat que el concurs de fa dos anys era per un import de 24 milions d’euros.

"D’amagat"

CiU ha denunciat que l’acte que van formalitzar dimarts de la setmana passada l’Ajuntament de Mataró amb El Corte Inglés "es va fer a porta tancada, amagant-se de l’oposició i de la premsa, com qui fa una malifeta", afegeix. A més, la formació nacionalista es pregunta per què la difusió de l’acte es va encarregar a una empresa de comunicació externa, obviant el "potent" Departament de Comunicació municipal.

Bateria de preguntes

Durant el ple, CiU formularà una bateria de preguntes relacionades, entre d’altres, amb el preu que abonarà El Corte Inglés per la parcel·la, els costos que assumirà PUMSA, el marge de benefici real previst, el nombre de "nous" llocs de treball directes previstos, la previsió de pèrdua de llocs de treball existents, el cost definitiu del trasllat de la nau catalogada de Can Fàbregas, el calendari previst fins l’obertura del centre comercial i, finalment, els metres quadrats totals que es preveu edificar.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris