divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU reclama intensificar la vigilància policial a les zones agrícoles de l’Alt Maresme

robatoris_al_maresme_280x87.jpgEl diputat de CiU, Joan Morell, ha presentat una iniciativa al Parlament de Catalunya per aconseguir una major presència policial per acabar amb l’onada de robatoris als camps maresmencs.

El diputat de CiU, Joan Morell, ha presentat una iniciativa al Parlament de Catalunya per aconseguir una major presència policial per acabar amb l’onada de robatoris als camps maresmencs.

Proposta

La proposta de CiU reclama al Govern Català que "intensifiqui la vigilància policial a les zones agrícoles de l’Alt Maresme i que es patrulli amb més assiduïtat pels camps", amb l’objectiu d’aconseguir que "la major presència policial permeti garantir-ne la seguretat".

Onada de robatoris

Morell ha presentat aquesta iniciativa arran l’onada de robatoris viscuts a la comarca i que ha generat "un fort malestar i intranquil·litat entre agricultors i ramaders de la comarca", assegura. Els robatoris es centren en la sostracció de material i maquinària.

Actuació ràpida

Segons Joan Morell, aquests robatoris "fa temps que es produeixen" però diversos mitjans de comunicació s’han fet ressò de la seva proliferació en els darrers mesos. Pel diputat nacionalista, "cal actuar ràpid i donar resposta a aquesta problemàtica" ja que "en aquests moments, pagesos i ramaders se senten impotents per posar fi a l’onada de robatoris, i un augment de la vigilància serviria com a element dissuasori, alhora que ajudaria a mitigar aquesta sensació dels propietaris", conclou.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris