dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Comença el 30è Concurs de Teatre Amateur Vila de Pineda de Mar

centre_cultura_i_recreatiu_280x87.jpgEl Centre Cultural i Recreatiu enceta el proper diumenge, 18 de gener, el 30è Concurs de Teatre Amateur Vila de Pineda de Mar.

El Centre Cultural i Recreatiu enceta el proper diumenge, 18 de gener, el 30è Concurs de Teatre Amateur Vila de Pineda de Mar.

Inici

El concurs començarà amb l’obra "L’Àngel de la Música", a càrrec del Grup Filagarsa de Molins Rei i dirigida per Ermenegil Siñol. Es tracta d’una adaptació de la novel·la de Gaston Leroux, "El Fantasma de l’òpera". La representació tindrà lloc el proper diumenge 18 de gener, a les 6 de la tarda, a la Sala Gran del Centre.

Participants

Les companyies que participen al concurs provenen de diferents punts de Catalunya – Granollers, Calafell, Taradell, etc. – i, també, es compta amb l’actuació del grup de teatre de Logroño, La Garnacha Teatro, que ja va guanyar en edicions anteriors. El concurs, que comptarà amb la representació de set obres, es perllongarà fins el proper 1 de març. La Gran Nit del Teatre, gala de lliurament de premis, es celebrarà el 18 d’abril.

80è aniversari

Paral·lelament, el Centre Cultural i Recreatiu – entitat que ja compta amb més de 1.000 socis – prepara la celebració del seu 80è aniversari que tindrà lloc la temporada vinent.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris