divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Comencen a cobrir la Riera Capaspre de Calella

riera_capaspre_de_calella_280x87.jpgEls operaris han començat a instal·lar aquesta setmana les primeres lloses de cobriment de la Riera Capaspre de Calella.

riera_capaspre_de_calella_800x600_11_05_2009_01.jpgEls operaris han començat a instal·lar aquesta setmana les primeres lloses de cobriment de la Riera Capaspre de Calella.

Fases

Durant les properes setmanes, els treballadors aniran col·locant les següents plaques prefabricades per a cobrir la riera completament i procedir, posteriorment, al seu formigonatge i a les actuacions d’adaptació necessàries per refermar l’estructura.

Pas provisional

Les previsions del consistori calellenc és que cap a finals del proper mes de juny quedi completament coberta. En declaracions a Ràdio Calella, el regidor de Mobilitat, Jaume Palet, ha dit que, aquest mateix mes de maig, "s’obrirà un pas per a vianants provisional per facilitar l’accés dels veïns i turistes a la zona de comerços". Actualment, els vianants només poden travessar la riera a través de la vorera a tocar la carretera Nacional II, a la part de dalt, o pel passeig de les Roques, a la part inferior de la Riera Capaspre.

Urbanització

Un cop sigui efectiu el cobriment de la riera, la mateixa constructora que s’encarrega d’aquesta actuació, l’empresa adjudicatària Vía y Construcciones, començarà la seva urbanització amb càrrec al Fons Estatals d’Inversió Local (FEIL); un fons que obliga a finalitzar totes les obres que finança abans del proper 31 de desembre.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris