diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Comencen els treballs d’enderroc de l’edifici l’Amistat de Premià de Mar

amistat_premia_280x87.jpgAquesta setmana s’han iniciat els primers treballs d’enderroc de l’edifici de l’Amistat Obrera, al carrer Sant Antoni 60-62 de Premià de Mar.

Aquesta setmana s’han iniciat els primers treballs d’enderroc de l’edifici de l’Amistat Obrera, al carrer Sant Antoni 60-62 de Premià de Mar.

Actuació

L’actuació consistirà en enderrocar l’edifici, amb excepció de la façana protegida, pas previ per a la rehabilitació del nou centre cultural, que inclourà un teatre amb 400 butaques i un hotel d’entitats.

Permuta

El passat mes de febrer, amb la signatura d’un document a títol de permuta, l’entitat Centre l’Amistat va cedir i transferir la plena propietat de la històrica finca de l’Amistat a l’Ajuntament de Premià de Mar. Com a contrapartida, el consistori premiarenc lliurarà a l’entitat premianenca un local destinat a cafè-bar a la planta baixa i unes dependències per a despatxos ubicats a la primera planta.

Trànsit

D’altra banda, les obres suposaran talls d’alguns carrers i modificacions del trànsit de vehicles mentre durin les actuacions.

per Redacció

1 comentari per a “Comencen els treballs d’enderroc de l’edifici l’Amistat de Premià de Mar”

  1. […] que hi havia inicialment es va enderrocar el març del 2009. L’únic element que s’ha conservat de l’antic immoble és la […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris