dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Comencen les afectacions a la línia de Rodalies Renfe per les obres a l’estació de plaça Catalunya

rodalies_renfe_280x87_04.jpgLes obres per la instal·lació de la catenària rígida en el túnel de l’estació de Renfe de plaça de Catalunya provoca a partir d’avui importants modificacions a les línies de rodalies. La línia 1 es veurà afectada fins el proper 23 d’agost.

renfe_calella_noves_pantalles_informatives_600x800.jpgLes obres per la instal·lació de la catenària rígida en el túnel de l’estació de Renfe de plaça de Catalunya provoca a partir d’avui importants modificacions a les línies de rodalies. La línia 1 es veurà afectada fins el proper 23 d’agost.

Trajectes afectats

Així, les estacions d’Arc del Triomf i Plaça Catalunya romandran tancades durant un parell de setmanes, la qual cosa farà variar els trajectes de les línies 1, 3, 4 i 7 de rodalies.

Segona fase

En una segona fase de les obres, del 17 al 23 d’agost, ja s’hauran reobert aquestes dues estacions i, en aquest període, les línies 3, 4 i 7 de Rodalies recuperaran el servei habitual. L’afectació només es limitarà a la línia 1 de Rodalies, fins el proper dia 23 d’agost.

Enllaços

Durant aquest període, els usuaris que hagin d’agafar el tren per anar a Barcelona i que vulguin dirigir-se al centre de la ciutat, es veuran obligats a baixar a l’estació del Clot-Aragó – estació d’origen i final – i agafar, amb el mateix bitllet del tren, la línia 1 de metro fins la Plaça de Catalunya o fer servir el trajecte de la línia 2 de Rodalies fins a Passeig de Gràcia o Sants.

Milers d’afectats

Segons els càlculs de Renfe, uns 57.000 usuaris es veuran afectats per aquestes actuacions. Amb l’objectiu de reduir les molèsties, la companyia durà a terme una campanya informativa amb fullets informatius i mitjançant agents de seguretat a les estacions afectades.

per Redacció | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris