diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Comencen les obres de la nova deixalleria municipal de Pineda

deixalleria_pineda_280x87.jpgPineda de Mar ha començat les obres de construcció de la nova deixalleria municipal que substituirà l’actual instal·lació, situada al carrer Garbí, que ha quedat obsoleta.

Pineda de Mar ha començat les obres de construcció de la nova deixalleria municipal que substituirà l’actual instal·lació, situada al carrer Garbí, que ha quedat obsoleta i que ja no s’ajusta a l’actual normativa.

Equipament

El nou equipament, que es construeix en un terreny municipal situat al carrer Mèxic del Polígon Industrial pinedenc, tindrà una superfície total de 2.003 m² i quedarà dividida en dos nivells. També, per integrar la nova deixalleria al seu entorn, la zona d’entrada estarà enjardinada. El termini d’execució del nou equipament municipal és de menys de nou mesos.

Normativa

Segons la normativa tècnica sobre deixalleries i altres equipaments municipals establerta per l’Agència de Residus de Catalunya, Pineda de Mar, com a municipi que supera els 26.000 habitants, ha d’acollir una infraestructura de "tipus B". Aquesta classe de deixalleria es caracteritza perquè recull selectivament diversos tipus de residus de forma ordenada, permetent així als seus usuaris que facin els seus abocaments de forma controlada.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris