dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Commemoren el primer aniversari de la mort de Palau i Fabre amb un premi literari internacional

palau_i_fabre_280x87.jpgLa Fundació Palau de Caldes d’Estrac i l’editorial Galàxia Gutemberg publicaran el proper 23 de febrer les bases del I Premi Internacional Josep Palau i Fabre d’Assaig, amb motiu del primer aniversari de la mort de l’escriptor català.

La Fundació Palau de Caldes d’Estrac i l’editorial Galàxia Gutemberg publicaran el proper 23 de febrer les bases del I Premi Internacional Josep Palau i Fabre d’Assaig, amb motiu del primer aniversari de la mort de l’escriptor català.

Tema lliure

Segons informa la Fundació, s’hi podran presentar treballs d’assaig de tema lliure, oberts a qualsevol disciplina de pensament, amb una extensió mínima de 150 folis. D’altra banda, l’organització del premi, tenint en compte el seu caràcter internacional, permet la participació en qualsevol llengua, adjuntant un resum de 20 pàgines.

Premi i publicació

El premi, dotat amb 10.000 euros, serà editat per l’editorial Galàxia Gutenberg en català i castellà. Les bases es publicaran el proper 23 de febrer i es podran consultar a la plana web de la Fundació Palau i a la de Cercle de Lectors.

Actes d’homenatge

Paral·lelament, per a commemorar el primer aniversari de la mort de Palau i Fabre, la Fundació ha preparat, des del 17 de febrer fins el proper 1 de març, un seguit d’actes que inclouran, entre d’altres, recitals poètics i musicals, presentacions de llibres, activitats familiars, projeccions de vídeo, espectacles culturals i clubs de lectura.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris