dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Compte enrere per al lliurament de guardons dels II Premi Blocs del Maresme de Diari Maresme

invitacio_premi_blocs_280x87.jpgDiari Maresme celebrarà el proper 24 d’octubre l’acte de lliurament dels II Premi Blocs del Maresme amb motiu del seu tercer aniversari. A la trobada, a la que assistiran entre d’altres l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, es desvetllaran els noms dels 5 blocs guanyadors de l’edició d’enguany.

invitacio_premi_blocs_.jpgDiari Maresme celebrarà el proper 24 d’octubre l’acte de lliurament dels II Premi Blocs del Maresme amb motiu del seu tercer aniversari. A la trobada, a la que assistiran entre d’altres l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, es desvetllaran els noms dels 5 blocs guanyadors de l’edició d’enguany.

Tothom convidat

Tots els lectors i lectores de Diari Maresme estan convidats, amb la invitació adjunta, a l’acte que tindrà lloc a l’auditori de Can Comas de Pineda el proper 24 d’octubre, a les 18.30 hores.

Lliuraments

Els guardons seran lliurats per l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor; l’editor de Diari Maresme, Albert Lladó, el seu director, Ramon Texidó, el Secretari General  de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta, Josep Ritort, i el cap de màrqueting i publicitat de Caixa Laietana, Joan Herrero. Al finalitzar la trobada, totes les persones assistents estan convidades a un piscolabis que clourà l’acte de celebració del tercer aniversari de Diari Maresme.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris