dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Concert d’Estanislau Verdet a Vilassar de Dalt

estanislau_verdet_280x87.jpgEl Teatre La Massa de Vilassar de Dalt acollirà el proper divendres 14 de febrer, a les 22 h. -, el concert de presentació del segon disc d’Estanislau Verdet, "L’all ho és tot pels anglesos".

estanislau_verdet_800x600.jpgEl Teatre La Massa de Vilassar de Dalt acollirà el proper divendres 14 de febrer, a les 22 h. -, el concert de presentació del segon disc d’Estanislau Verdet, "L’all ho és tot pels anglesos".

Pau Vallvé

Estanislau Verdet és l’alter ego "lletgista" de Pau Vallvé, compositor i productor barceloní de 27 anys. El seu segon disc presenta 16 temes amb uns arranjaments molt treballats, i amb unes cançons i unes lletres molt elaborades. Les seves referències musicals contenen influències tan extenses i variades com Beatles, MIA, el Disney dels anys 60, l’electrònica melancòlica de Radiohead, Bob Marley, Justin Timberlake o la "canya ambiental" de Sigur Ros. El seu nou treball també compta amb col·laboracions de Quimi Portet, els CaboSanRoque i Tomàs Molina – l’home del temps de TV3 -.

Lletgisme 2.0

A diferència del primer disc, en el què l’autor tractava les coses quotidianes d’una manera cutre, lletja o ridícula; en aquest nou treball canvia el seu punt de vista i pretén mostrar les coses lletges, cutres, ridícules o absurdes d’una manera bonica, elaborada i agradable. Segons el propi autor, "En el fons, el lletgisme és veure les coses lletges amb carinyo i acabar trobant-les maques", comenta.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Segi Gómez

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris