dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Condemnen a 11 anys de presó la dona que va matar la seva filla de quinze mesos al Masnou

el_masnou_280x87_02.jpgL’Audiència de Barcelona ha condemnat a 11 anys de presó la dona que va asfixiar la seva filla al Masnou el 13 de març de 2007.

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 11 anys de presó la dona que va asfixiar la seva filla al Masnou el 13 de març de 2007.

Condemna

Segons ha informat l’ACN, l’acusada, María José Coca, ha estat condemnada amb l’atenuant de trastorn mental transitori en haver asfixiat fins la mort la seva filla, al seu domicili familiar del Masnou, quan la petita només tenia quinze mesos d’edat. També, el judici ha evidenciat que María José es va voler suïcidar hores després dels fets llançant-se des del primer pis del balcó de casa seva, però va sobreviure a l’impacte. A més, l’acusada va deixar a l’interior de la seva llar unes cartes de comiat en aquest sentit, on parlava literalment del "nostre enterrament" referint-se a ella mateixa i a la seva filla.

Trastorn ansiós

Per la seva banda, la Fiscalia demanava 20 anys de presó per assassinat amb traïdoria, doncs el fiscal considerava que la nena no es va poder defensar. En canvi, el tribunal popular l’ha declarat culpable d’homicidi amb l’atenuant de trastorn mental transitori perquè en el moment dels fets María José patia un trastorn ansiós-depressiu que, segons cita el veredicte, afectava "lleument" les seves capacitats "cognitives i volitives".

Cap indemnització

D’altra banda, la processada no haurà d’indemnitzar al seu marit ni als avis de la nena perquè cap d’ells ha reclamat cap compensació pels danys morals que va suposar la mort de la petita.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris