dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Construiran una tanca de seguretat de 2,5 km a la via de tren entre Pineda i Santa Susanna

estacio_pineda_280x87.jpgAdif ha anunciat que millorarà la seguretat entre l’estació de Pineda de Mar i Santa Susanna construint una tanca de tela metàl·lica d’un metre i 80 cm d’alçada en aquest tram de 2,5 quilòmetres de via.

estacio_renfe_pineda_800x600.jpgAdif ha anunciat que millorarà la seguretat entre l’estació de Pineda de Mar i Santa Susanna construint una tanca de tela metàl·lica d’un metre i 80 cm d’alçada en aquest tram de 2,5 quilòmetres de via.

Seguretat

Segons l’empresa ferroviària, que ja ha licitat el projecte, "es tracta d’un tram on hi ha persones que el traspassen per punts no autoritzats". Adif també ha anunciat que netejarà la via i la desbrossarà en tot aquest recorregut. També, la companyia farà tancats de tela metàl·lica d’un quilòmetre de via a Arenys de Mar i de 4 km a Badalona, amb una inversió total d’uns 933.000 euros. Aquestes actuacions formen part del pla d’inversions d’Adif per millorar la seguretat de la xarxa de tren a Catalunya i les infrastructures ferroviàries.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris