dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Continua creixent el nombre d’usuaris a la Fundació Palau

fundacio_fabra_280x87.jpgLa Fundació Palau, a Caldes d’Estrac, ha tancat el 2008 amb unes xifres "ben satisfactòries" en relació al nombre d’usuaris i activitats.

La Fundació Palau, a Caldes d’Estrac, ha tancat el 2008 amb unes xifres "ben satisfactòries" en relació al nombre d’usuaris i activitats.

Augment sostingut

Segons fonts de la Fundació, el nombre total de visitants i usuaris acollits, 9.503, representa un increment del 8,4% sobre el 2007. Des de l’any 2004 – el primer any complet d’activitat de la Fundació – l’augment global és del 110 %.

Visitants

El nombre de visitants estrictes del museu ha arribat a 7.012, amb un increment del 15% sobre l’any anterior, i respecte el 2004 el creixement és del 85 %.

Grups

Els 138 grups, d’escolars o d’adults, que han visitat la Fundació també representen un lleuger augment sobre els 131 de l’any anterior. Aquest és el factor que ha variat més favorablement des de l’inici; multiplicant dues vegades i mitja el nombre de grups atesos el 2004.

Altres activitats

Pel que fa als usuaris de les altres activitats, cal destacar la contribució de programes com el Festival "Poesia i +", amb més de 1.500 espectadors. També s’ha realitzat el cicle musical "Petitsons" – organitzat per Dsoungrup -, el programa familiar "Els diumenges de la Fundació", que presenta una activitat cada primer diumenge de mes, i el cicle literari "Lletres de tardor". Finalment, cal recordar també les activitats organitzades el mes de maig per commemorar el cinquè aniversari de la Fundació.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris