divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Continuen ingressats 27 dels 68 implicats en l’accident de la C-32

hospital_mataro_280x87.jpgDe les 68 persones implicades en l’accident de l’autocar turístic a l’autopista C-32, a Sant Pol de Mar, actualment hi ha 27 ferits ingressats a 10 hospitals catalans. L’estat d’11 dels ferits és greu, mentre que 7 han millorat.

De les 68 persones implicades en l’accident de l’autocar turístic a l’autopista C-32, a Sant Pol de Mar, actualment hi ha 27 ferits ingressats a 10 hospitals catalans. L’estat d’11 dels ferits és greu, mentre que 7 han millorat (actualització).

Turistes

Segons informa el departament de Salut, en tots els casos, menys en un, els ingressats són de nacionalitat holandesa i francesa. En el moment del sinistre també han mort sis persones.

Relació de ferits

La relació dels ferits és la següent: Sant Joan de Déu (1), Hospital de Sant Pau (1), Hospital Vall d’Hebron (1), Hospital Clínic de Barcelona (2), Hospitals Germans Trias i Pujol (4), Hospital de Calella (7), Hospital de Blanes (2), Hospital de Granollers (4), Hospital de Mataró (4) i Hospital General de Catalunya (1).

Suport psicològic

D’altra banda, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) està oferint assistència psicològica als familiars de les víctimes.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris