dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Continuen les investigacions per la falsa amenaça de bomba a les platges de Calella

platja_calella_buida_280x87.jpgLa policia continua les investigacions pel fals avís de bomba de dissabte passat a la platja de Calella. El seu autor es podria enfrontar a un presumpte delicte de desordre públic.

platja_calella_buida_800x600.jpgLa policia continua les investigacions pel fals avís de bomba de dissabte passat a la platja de Calella. El seu autor es podria enfrontar a un presumpte delicte de desordre públic.

Trucada anònima

La trucada telefònica anònima es va produir als volts d’un quart de tres de la tarda alertant al servei d’ajuda en carretera DYA (Biscaia) sobre la col·locació de dues motxilles explosives a la platja de Calella que, segons advertia la trucada enregistrada prèviament, esclatarien a les 4 de la tarda.

Una hora tancada

Segons han informat els Mossos d’Esquadra a la nostra Redacció, aquest avís va obligar a tancar la platja, entre les 15.45 h i les 16.45 h., i a desallotjar més de 10.000 banyistes. També, com a mida de Seguretat, es van tancar les platges properes de Pineda i Sant Pol de Mar. Després que els cossos de seguretat van comprovar que es tractava d’una falsa amenaça de bomba, es van reobrir les platges amb normalitat. Ara, les investigacions policials s’han centrat en la recerca de l’autor o autors de la trucada.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris