dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Convergència ratifica Joan Rodés com a candidat a l’alcaldia de Pineda

joan_rodes_280x87.jpgJoan Rodés serà el nou candidat de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a l’alcaldia de Pineda de Mar, després de ser ratificat per l’assemblea de militants a proposta de l’executiva del partit.

joan_rodes_800x600.jpgJoan Rodés serà el nou candidat de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a l’alcaldia de Pineda de Mar, després de ser ratificat per l’assemblea de militants a proposta de l’executiva del partit.

Renovació

Segons els convergents, "la renovació coincideix amb una nova etapa dins del partit pinedenc per tal de recuperar l’alcaldia del municipi". Durant el seu discurs davant la militància, Rodés va destacar que "Governarem per a tothom, amb un nou estil, més proper i transparent. Hem de construir una societat moderna, on tots i cadascun dels ciutadans trobin el seu espai, amb polítiques de participació obertes", va dir.

Objectius

El candidat també va destacar que pot aportar "experiència de govern, una trajectòria social intensa i una dilatada carrera professional", tot plegat amb l’objectiu d’aconseguir "una millor gestió municipal, més eficient, governant amb sensibilitat social i rigor", va concloure.

Rodés

Joan Rodés i Pignatelli, de 51 anys, casat, amb dos fills, va iniciar-se en la política municipal ara fa una dècada. Durant dues legislatures (1999-2007) va ser regidor de Cultura, Turisme i Participació Ciutadana a l’Ajuntament de Pineda de Mar.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris