diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Convoquen activitats reivindicatives amb motiu dels 40 anys del peatge de l’autopista del Maresme

no_n-ii_280x87_02.jpgLa plataforma Camí Ral de Premià de Mar ha organitzar per al proper dijous 2 de juliol una festa reivindicativa amb motiu dels "40 anys que el règim franquista va inaugurar el peatge de l’autopista". El proper diumenge, 5 de juliol, s’ha convocat un tall de 3 hores a la N-II.

La plataforma Camí Ral de Premià de Mar ha organitzar per al proper dijous 2 de juliol una festa reivindicativa amb motiu dels "40 anys que el règim franquista va inaugurar el peatge de l’autopista". El proper diumenge, 5 de juliol, s’ha convocat un tall de 3 hores a la N-II.

40 anys

La plataforma de Premià celebrarà el primer acte festiu el proper dijous, a partir de les 8 del vespre, a la rotonda de davant del peatge de Premià-Vilassar, on es convidarà a totes les persones assistents a menjar pastís.

Tall de la N-II

D’altra banda, la coordinadora de les plataformes "No N-II al Maresme", han convocat per al proper diumenge 5 de juliol, d’11 a 14 h., un "Gran Tall Lúdico-reivindicatiu". Segons informen els convocants, la marxa sortirà de la Plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar a les 10.30 h. del matí i, des d’aquest indret, els participants aniran a peu fins a Premià de Mar. També, durant la jornada, hi haurà nombroses activitats, entre d’altres, infables, ruixadeta, gegants, estampació, música, donació de sang i tallers.

Reivindicacions

Les plataformes demanen que la carretera N-II es converteixi en un passeig, i reivindiquen que l’autopista C-32 esdevingui gratuïta per a tothom. També s’oposen a la construcció de nous laterals o una nova via perquè consideren que la variant de la carretera "ja està feta i és la C-32" i, segons els membres de la plataforma, "només cal rescatar el peatge".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris