dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Convoquen el míting unitari per la consulta per la independència a Arenys de Munt

ajuntament_arenys_de_munt_280x87_04.jpgLa Sala Municipal d’Arenys de Munt acollirà el proper dissabte 5 de setembre, a les 7 de la tarda, el míting unitari de les formacions polítiques AM2000, CIU, CUP i ERC, que han donat suport a la consulta per la independència del 13 de setembre. Per la seva banda, el PSC es desmarca de la consulta perquè – diuen – "no resol els problemes dels arenyencs".

La Sala Municipal d’Arenys de Munt acollirà el proper dissabte 5 de setembre, a les 7 de la tarda, el míting unitari de les formacions polítiques AM2000, CIU, CUP i ERC, que han donat suport a la consulta per la independència del 13 de setembre. Per la seva banda, el PSC es desmarca de la consulta perquè – diuen – "no resol els problemes dels arenyencs".

Intervencions

L’acte comptarà amb les intervencions de Jordi Fàbrega, president de les EPM de Catalunya per AM2000; Àngel Colom, president de l’àmbit d’immigració de CDC i Conseller Nacional de CDC; Francesc Ribera ‘Titot’, cantant i membre de la CUP de Berga; i Anna Simó, portaveu del grup parlamentari d’ERC al Parlament de Catalunya.

PSC arenyenc

D’altra banda, el PSC d’Arenys de Munt s’oposa al referèndum sobre la independència perquè consideren que una consulta popular a nivell local hauria de servir per prendre decisions sobre assumptes que siguin competència dels ajuntaments. En declaracions a l’ACN, els socialistes del municipi han afirmat que aquesta consulta "no resol els problemes dels arenyencs". Malgrat tot, el PSC també ha manifestat el seu rebuig per la concentració de la Falange el mateix dia de la consulta i, en aquest sentit, ha donat ple suport a l’Ajuntament i al Departament d’Interior per "garantir la pau i la tranquil·litat al municipi".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris