dimecres, 12 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Convoquen els primers premis ‘Revista de Letras’ als millors blocs literaris de 2009

‘Revista de Letras’, la revista literària de Lladó Comunicació – l’editora de Diari Maresme – ha convocat avui divendres, 18 de desembre, el "I Premio Revista de Letras" als millors blocs de crítica i creació literària en castellà. El proper 8 de gener, es donaran a conèixer els 5 blocs finalistes de cadascuna de les categories.

premios_revista_de_letras.jpg‘Revista de Letras’, la revista literària de Lladó Comunicació – l’editora de Diari Maresme – ha convocat avui divendres, 18 de desembre, el "I Premio Revista de Letras" als millors blocs de crítica i creació literària en castellà. El proper 8 de gener, es donaran a conèixer els 5 blocs finalistes de cadascuna de les categories.

Projecte

Els responsables de ‘Revista de Letras’ han impulsat aquest nou projecte "il·lusionats" i amb l’objectiu de "posar en valor l’excel·lent treball de centenars de internautes". Després d’intenses setmanes buscant patrocinador, lloc i data per al lliurament de premis i pensant en les diferents categories, els organitzadors han volgut destacar que els veritables protagonistes "seran els millors blocaires".

Cinc categories

Les diferents categories convocades, a les que els blocaires poden accedir per a la selecció prèvia, són: Premi al millor bloc nacional de crítica literària (per a blocs a Espanya), Premi al millor bloc internacional de crítica literària (per a blocs en castellà de la resta del món), Premi al millor bloc nacional de creació literària (per a blocs a Espanya), Premi al millor bloc internacional de creació literària (per a blocs en castellà de la resta del món) i Premi al millor bloc editorial (per a blocs en castellà gestionats per editorials de qualsevol país).

Convocatòria i premis

La convocatòria s’obre avui divendres, 18 de desembre. Des d’aquest moment i fins el proper 8 de gener, els blocaires que vulguin participar-hi han d’enviar la seva inscripció amb dades personals i enllaços corresponents al correu electrònic premios@revistadeletras.net. El mateix dia 8, ‘Revista de Letras’ donarà a conèixer els 5 blocs finalistes de cadascuna de les categories del premi. Des d’aquell moment i fins al 30 de gener de 2010, els lectors seleccionaran mitjançant els seus vots els blocs guanyadors. Els premis consistiran en un trofeu i un diploma acreditatiu. A més, l’empresa patrocinadora, l’editorial digital Luarna, obsequiarà als guanyadors amb un dispositiu booq i un crèdit per a descàrregues d’eBooks a través del seu web.

Lliurament de premis

Finalment, els blocs guanyadors es donaran a conèixer en un acte obert al públic que tindrà lloc el 20 de febrer, a les 18 hores, a la llibreria Bertrand de Barcelona.

Més informació

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris