dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Convoquen la 27a edició dels Jocs Florals de Calella

jocs_florals_calella_2008_280x87.jpgEls Amics de la Poesia de Calella han convocat els XXVII Jocs Florals de la ciutat. Enguany, la nova edició dels Jocs commemorarà el 150è aniversari de la inauguració del far de Calella l’any 1859.

jocs_florals_calella_2008_800x600.jpgEls Amics de la Poesia de Calella han convocat els XXVII Jocs Florals de la ciutat. Enguany, la nova edició dels Jocs commemorarà el 150è aniversari de la inauguració del far de Calella l’any 1859.

27a edició

Les diferents categories de la 27a edició dels Jocs calellencs són la "Flor Natural" al millor poema que canti l’amor, "Englantina" al millor poema que enalteixi la nostra terra, "Viola" al millor poema que enalteixi els valors espirituals, "Premi Maria Cardona" al millor poema que lloï EL VENT, "Premi Francesc Castells" al millor poema que enalteixi EL FAR I LA SEVA LLUM, "Premi juvenil La Llopa" de tema LLIURE per autors fins a 20 anys, "Premi Francesc Grau" per a la millor prosa poètica de tema LLIURE i "Premi Maria Teresa Saula" a la millor prosa poètica per autors fins 20 anys, també de tema LLIURE. El proper 20 de febrer és la data límit per lliurar els originals, i el dia 22 de març del 2009 es donarà a conèixer al migdia el veredicte del jurat en la Sala Mozart de Calella. Les persones interessades poden consultar les Bases a la plana web www.amicsdelapoesia.com.

Jurat qualificador

El jurat de l’edició d’enguany està format per la poetessa i rapsoda ROSA TRIAN i ALFARO; l’escriptor, periodista i sociòleg MIQUEL-LLUÍS MUNTANÉ i SISCART; i la poetessa CARME RAICHS i PADULLÉS. Actuarà com a mantenidor d’aquests Jocs el poeta, escriptor, Creu de Sant Jordi i Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres del Govern francès, CARLES DUARTE i MONTSERRAT.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris