divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Convoquen vaga per als dies 9 i 10 de juny per un dels punts del traspàs de Rodalies-Renfe

rodalies_renfe_280x87_03.jpgEl comitè d’empresa de Renfe ha convocat aturades de 24 hores els propers dies 9 i 10 de juny perquè consideren que el traspàs previst de Rodalies podria suposar el trencament de Renfe i la segregació del personal.

tren_renfe_800x600.jpgEl comitè d’empresa de Renfe ha convocat aturades de 24 hores els propers dies 9 i 10 de juny perquè consideren que el traspàs previst de Rodalies podria suposar el trencament de Renfe i la segregació del personal.

Traspàs

Els sindicats han puntualitzat també que no s’oposen al traspàs de Rodalies a la Generalitat però que aquesta assumpció de competències "ha de garantir la integritat de Renfe i d’Adif i els drets socials i laborals dels seus treballadors i treballadores". Per als representants dels treballadors "Renfe pot i ha de seguir sent la prestadora del servei de Rodalies a Catalunya".

Desacord

El punt al qual s’oposen els treballadors és el referent a que l’1 de gener de 2011 el Govern Català podrà decidir si Renfe segueix prestant el servei de Rodalies a Catalunya. En cas contrari, la Generalitat assumiria els trens i els treballadors de l’operadora a Catalunya.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris