dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Costa de Barcelona-Maresme, amb accent francès

costa_de_barcelona_maresme_a_tolouse_280x87.jpgEl Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme participa per quart any consecutiu en el Salon du Tourisme de Toulouse que se celebra del 27 de febrer a l’1 de març en aquesta localitat francesa. El Consorci promocionarà el Maresme com a destinació turística de proximitat i amb activitats per a tot l’any.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme participa per quart any consecutiu en el Salon du Tourisme de Toulouse que se celebra del 27 de febrer a l’1 de març en aquesta localitat francesa. El Consorci promocionarà el Maresme com a destinació turística de proximitat i amb activitats per a tot l’any.

Promoció

L’estand maresmenc, ubicat dins de l’espai general de Turisme de Catalunya, ha posat a l’abast dels visitants un ampli ventall de possibilitats i alternatives de lleure, programades al llarg de tot l’any, informant a més sobre la comarca, les infraestructures i promocionant les activitats més atractives, tant per al públic en general com per a públics específics.

Challenge

En aquest darrer aspecte, i tenint en compte l’afició del públic francès al món esportiu i en especial al ciclisme, el consorci donarà a conèixer el vessant de turisme esportiu que està potenciant la comarca al voltant del Challenge Costa de Barcelona-Maresme, el triatló internacional que se celebrarà al Maresme els propers 24 de maig (mitja Challenge) i el 4 d’octubre de 2009 (Challenge de llarg recorregut).

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris