dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Costa de Barcelona-Maresme es promociona a Fitur

costa_de_barcelona_maresme_280x87_02.jpgLa marca Costa de Barcelona-Maresme torna un any més a Madrid per promocionar l’oferta turística de la comarca en el marc de Fitur 2009, la fira més important del sector turístic a l’Estat.

La marca Costa de Barcelona-Maresme torna un any més a Madrid per promocionar l’oferta turística de la comarca en el marc de Fitur 2009, la fira més important del sector turístic a l’Estat.

Pavelló 7

Els visitants – professionals i particulars – podran trobar en el pavelló 7, dins l’estand de Turisme de Catalunya, tota aquella informació sobre el Maresme i els seus municipis, a més dels atractius turístics d’allotjament i lleure.

Consorci

Amb aquest objectiu, el Consorci de Promoció Turística ha preparat material promocional variat on s’ha tingut en compte els diferents interessos dels visitants, siguin professionals (touroperadors, agències de viatge, etc.) o particulars que visitaran la fira durant el cap de setmana, en què Fitur obre les portes al públic en general.

SICTED

Entre les activitats programades, aquest dijous es farà l’acte de lliurament de diplomes a les destinacions acreditades pel Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola (SICTED). El president del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Josep Maria Juhé, serà l’encarregat de recollir el diploma concedit a la destinació Costa de Barcelona-Maresme.

Empreses i municipis

Actualment, 49 empreses de l’Alt Maresme i 4 municipis – Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Santa Susanna – estan implantant en els seus serveis turístics aquest sistema de qualitat.

Inauguració

Fitur ha obert les portes aquest dimarts i tancarà el proper diumenge, 1 de febrer.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris