dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Demanen 12 anys de presó per als acusats de la mort d’un jove en un local d’esoterisme de Pineda

esoterisme_280x87.jpgEl fiscal ha demanat 12 anys de presó per a Carlos Oswaldo B.N. i Marcos Antonio C.L., acusats de la mort d’un jove de 26 anys, Francisco Javier G., fa dos anys, en un local d’esoterisme de Pineda de Mar.

El fiscal ha demanat 12 anys de presó per a Carlos Oswaldo B.N. i Marcos Antonio C.L., acusats de la mort d’un jove de 26 anys, Francisco Javier G., fa dos anys, en un local d’esoterisme de Pineda de Mar.

Acusacions

Els fets es van produir la matinada del 15 de maig del 2006, quan presumptament els dos acusats van matar la víctima a cops amb una figura de pedra amb forma de lloro, que pesa més de quinze quilos.

Contradiccions

Durant el judici, que se celebra a l’Audiència de Barcelona, els dos implicats han entrat en contradiccions i s’han acusat mútuament de la mort del jove. Carlos Oswaldo, de 49 anys, s’enfronta, a més, a una pena de 8 anys més de presó per haver intentat matar al seu còmplice amb el mateix objecte del crim. El fiscal també ha demanat una indemnització de 70.000 als dos acusats.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris