dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Denuncien la destrucció d’una xemeneia protegida de Mataró

xemeneia_enderrocada_280x87.jpgLa CUP de Mataró va denunciar el passat 11 de juny en el Ple de l’ajuntament de Mataró que la xemeneia protegida Ribas i Julià ha estat enderrocada. El govern municipal ho desconeixia.

La CUP de Mataró va denunciar el passat 11 de juny en el Ple de l’ajuntament de Mataró que la xemeneia protegida Ribas i Julià ha estat enderrocada. El govern municipal ho desconeixia.

Catalogada

El cas es va descobrir el passat 10 de maig quan la Federació d’Associacions de Veïns de Mataró va organitzar un recorregut consistent en una passejada pels indrets on hi ha les xemeneies del catàleg del Patrimoni mataroní. Durant la passejada, els assistents van poder comprovar que la xemeneia Ribas i Julià, situada segons el catàleg al carrer de Campeny número 27, havia estat enderrocada.

Desconeixement

Per la seva banda, La regidora d’Obres de Mataró, Montse López (PSC), va dir durant el ple que no els constava que s’hagi enderrocat la xemeneia i que s’ha tingut coneixement dels fets a partir de la pregunta presentada per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP). Ara, el consistori mataroní estudiarà les possibles accions per depurar responsabilitats.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Joan Jubany

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris