dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Denuncien robatoris de cablejat i coure a Vilassar de Dalt

cables_electrics_280x87.jpgEl darrer cap de setmana s’han comès una sèrie de robatoris a Vilassar de Dalt, en els que s’han sostret el cablejat elèctric de l’enllumenat públic d’una part de Can Nolla i material de coure d’una empresa del polígon industrial.

El darrer cap de setmana s’han comès una sèrie de robatoris a Vilassar de Dalt, en els que s’han sostret el cablejat elèctric de l’enllumenat públic d’una part de Can Nolla i material de coure d’una empresa del polígon industrial.

Butró

L’empresa vilassarenca va patir el robatori mitjançant el sistema del butró, un modus operandi que consisteix en fer un forat al sostre o paret per entrar. En aquest cas concret, els lladres han foradat el sostre de l’empresa per endur-se material de coure emmagatzemat.

Seguretat

Per la seva banda, el consistori ha demanat a la població que "si s’observa qualsevol comportament estrany al polígon o al voltant de les caixes d’enllumenat, s’avisi a la policia local, a qualsevol hora del dia". Paral·lelament, des del mateix cos policial s’iniciaran properament campanyes d’informació relacionades amb la seguretat.

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris